• درباره ما
  • ارتباط با ما
بنیاد علمی اندیشمندان
  • خانه
  • رویداد و فراخوان
  • یادداشت و گفتگو
  • طرح بیان مسئله
  • تسهیلات و حمایت ها
  • عضویت
  • مشاهیر و نخبگان
  • اعضاء
  • ثبت نام رویداد
نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
  • خانه
  • رویداد و فراخوان
  • یادداشت و گفتگو
  • طرح بیان مسئله
  • تسهیلات و حمایت ها
  • عضویت
  • مشاهیر و نخبگان
  • اعضاء
  • ثبت نام رویداد
نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
بنیاد علمی اندیشمندان
نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها

چگونگی بهره‌مندی از ایستگاه‌های نخبگانی و پشتیبانی از مشمولان/ طرح‌های بنیاد ملی نخبگان تشریح شد

خانه » اخبار » چگونگی بهره‌مندی از ایستگاه‌های نخبگانی و پشتیبانی از مشمولان/ طرح‌های بنیاد ملی نخبگان تشریح شد

0
SHARES
838
VIEWS
اشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در واتساپQR Code

به گزارش بنیاد اندیشمندان؛ بنیاد ملّی نخبگان با توجه به مأموریت‌های خود، ایستگاه‌های مسیر نخبگی را شناسایی و با کمک نهادهای مرتبط برای پشتیبانی از مشمولان هر ایستگاه برنامه‌ریزی کرده است. هدف بنیاد، طراحی مسیرکاملِ طیّ طریقِ نخبگانی و تمهید و تجهیز ایستگاه‌های نخبگانی به منظور بهره‌مندی از آنان در جهت اهداف و مصالح ملّی است.

 

مطالبی که شاید برایتان مفید باشد

فراخوان هفتمین دوره طرح شهید احمدی روشن در سال تحصیلی ١٤٠٢-١٤٠١ منتشر شد

فراخوان هفتمین دوره طرح شهید احمدی روشن در سال تحصیلی ١٤٠٢-١٤٠١ منتشر شد

645
دانشگاه بی‌مسأله به روایت آمار/ 65درصد اعضای هیات علمی، هیچ ارتباط موثری با جامعه و صنعت ندارند

دانشگاه بی‌مسأله به روایت آمار/ 65درصد اعضای هیات علمی، هیچ ارتباط موثری با جامعه و صنعت ندارند

771
فعالیت‌ها و برنامه‌های بنیاد ملّی نخبگان تشریح شد/بخش اول

آنچه در ذیل می‌خوانید بخش دوم گفت‌وگوی پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان با پرویز کرمی مشاور رئیس بنیاد است که در آن شرح مختصری از اهمّ فعالیت‌ها و برنامه‌های بنیاد ملّی به تفکیک اجتماعات نخبگانی جامعة هدف آمده است.

 

تسهیلات ادامه تحصیل در دورۀ دکتری تخصصی (طرح شهید احدی)

پرویز کرمی در ادامه این گفت‌وگو ضمن بیان اینکه تسهیل مسیر تحصیلی دانش‌آموختگان برترِ دوره کارشناسی‌ارشد در دورة دکتری تخصصی در دانشگاه‌های کشور از دیگر اقدامات بنیاد ملی نخبگان است، به طرح شهید احدی اشاره کرد و گفت: در راستای  ایجاد انگیزه برای حضور دانش‌آموختگان برتر در داخل کشور و ایجاد آرامش بیشتر ذهنی برای تحصیل و فعالیت‌های علمی آنان، تسهیلات «امکان ادامة تحصیل در دورة دکتری تخصصی» با عنوان «طرح شهید احدی» از دو مسیر به دانش‌آموختگانِ برتر اعطا می‌شود: اول، انتخاب دانش‌آموختگانِ برتر و دوم، تخصیص سهمیه به دانشگاه‌‌های برتر.

مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: معرفی دانش‌آموخته برتر برای پذیرشِ بدون آزمون در دوره دکتری تخصصی به مؤسسه‌های پذیرنده (از طریق سازمان سنجش) و پرداخت بخشی از کمک‌هزینه دورة دکتری تخصصی به مؤسسه پذیرنده، تسهیلاتی است که در قالب این طرح به مشمولان اعطا می‌شود.

 

تسهیلات جذب در مؤسسه‌های علمی (طرح شهید دکتر شهریاری)

کرمی در ادامه به تشریح تسهیلات جذب در مؤسسه‌های علمی پرداخت و گفت: با هدف کمک به جذب دانش‌آموختگان برترِ دوره دکتری تخصصی به عنوان «عضو هیئت‌علمی» در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های‌ کشور، دانش‌آموختگان برترِ دانشگاهی طبق مقررات مرتبط می‌توانند از تسهیلات جذب در مؤسسه‌های علمی بهره‌مند شوند. مشمولان این طرح، با معرفی بنیاد از اولویتِ بررسی و پذیرش به عنوان عضو هیئت‌علمی در مؤسسه‌های علمیِ کشور (مطابق ضوابط جذب هیئت‌علمی مصوّب هیئت عالی جذب اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی) برخوردار خواهند شد.

 

پشتیبانی از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان (طرح مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی)

مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان سپس بر پشتیبانی از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان  تاکید کرد و گفت: بنیاد هر ساله به منظور ارتقای توانمندی‌های استادیاران جوان دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های‌ علمی کشور، تسهیلاتی را به حائزان شرایط اعطا می‌کند. اعطای «اعتبار پژوهشی» به منظور توانمندسازی و تسهیلِ فعالیت‌های پژوهشیِ عضو هیئت‌علمی، «اعتبار تجهیزات» به منظور کمک به  ایجاد امکانات اولیه برای تجهیز فعالیت‌های آموزشی/ پژوهشیِ وی، و همچنین «تسهیلات فرهنگی ـ رفاهی» (شامل هدیه ازدواج و وام مسکن)، از جمله تسهیلات این طرح به شمار می‌رود.

 

پشتیبانی از دانش‌آموختگان برتر برای ایجاد کسب‌وکارهای دانش‌بنیان (طرح شهید رضوی)

کرمی گفت: طرح شهید رضوی از دیگر طرح‌هایی است که برای پشتیبانی از دانش‌آموختگان برتر برای ایجاد کسب‌وکارهای دانش‌بنیان برنامه‌ریزی شده است. بنیاد با هدف حمایت از اشتغال و اثرگذاری دانش‌آموختگان برتر در زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور، مقرراتی را در قالب «طرح شهید رضوی» در سال 1399 تصویب و اجرایی ساخته است. بر این اساس، هر ساله بنیاد از میان متقاضیان واجد شرایط، تعدادی را برای بهره‌مندی از پشتیبانی‌های این بخش انتخاب می‌کند.

دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق افزود: هر یک از برگزیدگان از اعتبار توانمندسازی یا ارتقای توانمندی راه‌اندازی کسب‌وکار (معادل 75 درصد از هزینه‌های یادگیری مهارت‌های موردنیاز برای راه‌اندازی کسب‌وکار دانش‌بنیان)، وام خرید/ ساخت مسکن و هدیۀ ازدواج؛ و هر یک از هسته‌های فناور برگزیده از تسهیلاتی مشتمل بر حمایت مالی اولیه بلاعوض، امکانات دفتری (مکان استقرار، به مدت یک سال) و حمایت مالی بلاعوض به صورت پلکانی در دو نوبت (در صورت تأسیس شرکت و جذب سرمایه ظرف مدت سه سال پس از تاریخ پذیرش پیشنهاده و تأییدکارگزار ناظر) بهره‌مند می‌شوند.

 

تسهیلات فرهنگی ـ رفاهی (طرح شهید رهنمون)

مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان همچنین با اشاره به تسهیلات فرهنگی ـ رفاهی بنیاد گفت: با هدف شناسایی دانش‌آموختگان برتر دانشگاهی در مقاطع مختلف، حمایت از جذب و بکارگیری آنان و نیز ارتقای فرهنگ اسلامی ـ ایرانی در اجتماع دانش‌آموختگان برتر کشور و رفع بخشی از نیازهای معیشتی این اجتماع، تسهیلاتی در قالب «طرح شهید رهنمون» به آنان اعطا می‌شود. اعتبار توانمندی شغلی (معادل 75 درصد از هزینه‌های یادگیری مهارت‌های موردنیاز برای جذب در دستگاه‌های دولتی یا نهادهای عمومی، تا یک سال پس از تاریخ برگزیدگی)، وام خرید/ ساخت مسکن، هدیۀ ازدواج، معرفی به هر یک از دستگاه‌های دولتی یا نهادهای عمومی استعلام‌کننده در خصوص وضعیت فرد از بنیاد، و سایر تسهیلات فرهنگی (از قبیل وام اضطراری، سفرهای زیارتی و مشابه آن‌ها)، از جمله تسهیلات این طرح به شمار می‌رود.

 

اجتماع مخترعان و نوآوران/ شناسایی و پشتیبانی از اختراع‌های برگزیده (طرح شهید فخری‌زاده)

کرمی گفت: بنیاد برای رونق بخشیدن به فضای خلاقیت و ابتکارات ذهنی، هرساله تعدادی از اختراع‌های ثبت شده را در سه سطح شناسایی و به منظور هدایت آنها، تسهیلات توانمندسازی برای تحقق مواردی نظیر ثبت بین‌المللی اختراع، تأسیس شرکت نوپای دانش بنیان، تسهیل فرایند نمونه‌سازی (نیمه صنعتی) و شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی را به آنان اعطا می‌کند. بر اساس این طرح، اعطای تسهیلات توانمندساز به منظور رسیدن به محصولی دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی در عرصۀ ملّی برنامه‌ریزی شده است.

پشتیبانی از برگزیدگان رویدادهای نخبگانی

رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان در ادامه با تاکید بر اهمیت تکمیل فرایند توانمندسازی اجتماعات نخبگانی، گفت: استقبال از توسعه و تنوع رقابت‌ها، همایش‌ها و مسابقه‌ها در زمینه‌ها و سطوح مختلف و حمایت از برگزیدگان آنها از جمله فعالیت‎های بنیاد در راستای توانمندسازی اجتماع نخبگان است، به همین دلیل برگزیدگان رویدادهای مورد تأیید بنیاد، با هدف توانمندسازی و تأثیرگذاری، توسعۀ طرح و «پشتیبانی از فرد برگزیده»، متناسب با موضوع رویداد و سطح آن، مشمول تسهیلاتی از جمله «پشتیبانی از طرح برگزیده» می‌شوند.

 

اجتماع حوزه‌های تخصصی

رئیس ستاد اجرائی سازی سند ملی فناوری های نرم و صنایع خلاق سپس به بهره‌مندی بنیاد از دیدگاه صاحب‌نظران ، مستعدان برتر و سرآمدان هر یک از حوزه‌های ادبی، هنری و قرآنی اشاره کرد و گفت: بنیاد ملّی نخبگان، هر ساله با بهره‌مندی از توان دستگاه‌های تخصصی شامل: «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»، «سازمان تبلیغات اسلامی»، «فرهنگستان زبان و ادب فارسی»، «فرهنگستان هنر»، «سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری»، «شورای توسعة فرهنگ قرآنی» و…، و همچنین بهره‌مندی از دیدگاه صاحب‌نظران ذی‌ربط، مستعدان برتر و سرآمدان هر یک از حوزه‌های ادبی، هنری و قرآنی را شناسایی و به منظور تسهیلِ مسیر فعالیت‌های نخبگانی آنان، تسهیلاتی را منظور زمینه‌سازی برای «رشد مستعدان برتر» و «اثرگذاری و الگوسازی از سرآمدان» اعطا می‌کند.

وی ادامه داد:  این مسیر، که بر اساس آیین‌نامه‌های «شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان ادبی‌کشور»، «شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان هنری‌کشور» و «شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان قرآنی ‌کشور» دنبال می‌شود، از سال 1396 در بنیاد عملیاتی شده است.

 

برنامه‌های فرهنگی

کرمی درخصوص برنامه‎های فرهنگی بنیاد ملی نخبگان نیز گفت: برنامه‎های فرهنگی بنیاد، منطبق با سند راهبردی کشور در امور نخبگان، نیازهای اجتماع نخبگانی کشور، سیاست‌های بنیاد و بودجة جاری در حوزة آیندهسازان، در هر یک از استان‌ها برنامه‌ریزی شده است که «برگزاری و ترویج اردوهای رویش آغازگران با همکاری کانونهای فعال در حوزة مستعدان»، «اجرای طرح شناسایی دانشجویان برتر استان با معرفی اساتید»، «اردوهای جهادی تخصصی، با استفاده از کارگزاران اردوی جهادی بنیاد»، «اردوهای جهادی تخصصی با مدیریت بنیاد»، «اردوهای جهادی عمومی»، «برگزاری و ترویج بازدیدهای دانش آموزی توسط بنگاه‌های شغلی- تخصصی (ایرانگشت)»، «بازدید از مراکز زیارتی، اردوی راهیان نور، جاذبه های طبیعی و فرهنگی و سایر مراکز سیاحتی موجد حس خودآگاهی ملّی و هویت اسلامی ـ ایرانی» از جمله مهمترین عناوین این برنامه‎ها به شمار می‌رود.

سخنگوی بنیاد ملی نخبگان گفت: بازدید از نمایشگاههای عرضة نیازمندیها، شرکتهای دانش بنیان، شرکتهای فعال و موفق حوزة فناوری های نرم، مراکز صنعتی، مراکز بهزیستی و توانبخشی، دیدار با جانبازان، ایثارگران و خانوادة شهدا، برگزاری برنامه های تربیتی و آموزشی برای نهادینه کردن انضباط حرفهای در اجتماع نخبگانی، حضور و مشارکت در برگزاری آیین ها، شعائر و مراسمات معنوی، برپایی کارگاه‎های مبانی اندیشة اسلامی، برگزاری برنامه های آموزشی با محتوای خدمات متقابل اسلام و ایران و تاریخ تمدن اسلام و ایران و برنامه های ترویج و شناخت اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی در میان آینده‌سازان از دیگر برنامه‎هایی است که با رویکر فرهنگی به مدیریت بنیاد ملی نخبگان در سراسرکشور پیگیری و اجرا می‌شود.

کرمی در پایان دیگر عناوین برنامه‌های فرهنگی و آموزشی بنیاد ملی نخبگان را به شرح ذیل اعلام کرد:

* ترویج فرهنگ انس با قرآن و معارف عترت (علیهم السلام) در میان آینده سازان

* تبیین نظام معرفتی و فلسفی نخبگان (اخلاق نخبگی، اخلاق پژوهش و…) و رشد و ارتقاء آن

* اجرای برنامه‌های مستمر و بلندمدت معرفتی  هویتی در زمینة پرورش دینی و فرهنگی از قبیل سیرهای مطالعاتی اعتقادی، دوره‌های آموزشی مربی‌محور و …

* دیدار با علما

* همکاری در برگزاری دوره‌های کارآموزی و کارورزی

* حضور آینده‌سازان در رویدادهای رقابتی مسئله‌محور و کارآفرینی

*کارگاه‌های دانش‌افزایی و مهارت‌آموزی

* برنامه‌های آموزش و مشاورة تحکیم روابط در بنیان خانواده (افراد متأهل)

* برنامه‌های آموزش، تشویق و مشاورة ازدواج (افراد مجرد)

* برنامه‌های آموزشی و مشاوره برای خانواده‌های صاحب استعدادهای برتر در زمینة تعامل با فرزندان خود

* برگزاری مشاوره‌های معتمد حقوقی، کارآفرینی و روانشناسی

* نشست مسئولان بنیاد با اجتماع آینده‌سازان

* حضور آینده‌سازان در مراسم تکریم نخبگان (با هماهنگی دفتر تکریم و الگوسازی نخبگان)

* نشست‌های اجتماعات نخبگانی با مسئولان مختلف حاکمیتی و سایر دستگاه‌های اجرایی ناظر به حل مسائل و چالش‌های موجود در آن دستگاه یا استان

* شرکت در نمایشگاه هفته پژوهش

پست قبلی

چهارمین همایش ملی زیست شناسی- تیر 1401

پست بعدی

بی‌وقفه تا ایران قوی

پست های مرتبط

فراخوان هفتمین دوره طرح شهید احمدی روشن در سال تحصیلی ١٤٠٢-١٤٠١ منتشر شد
اخبار

فراخوان هفتمین دوره طرح شهید احمدی روشن در سال تحصیلی ١٤٠٢-١٤٠١ منتشر شد

645
دانشگاه بی‌مسأله به روایت آمار/ 65درصد اعضای هیات علمی، هیچ ارتباط موثری با جامعه و صنعت ندارند
اخبار

دانشگاه بی‌مسأله به روایت آمار/ 65درصد اعضای هیات علمی، هیچ ارتباط موثری با جامعه و صنعت ندارند

771
پست بعدی
چگونگی بهره‌مندی از ایستگاه‌های نخبگانی و پشتیبانی از مشمولان/ طرح‌های بنیاد ملی نخبگان تشریح شد

بی‌وقفه تا ایران قوی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • جذاب ترین ها
  • نظر
  • داغ ترین ها
عضویت

عضویت

کتاب سلسله گزارش‌های تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپی منتشر شد

کتاب سلسله گزارش‌های تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپی منتشر شد

دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب

دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب

عضویت

طرح بیان مسئله

تحقق اقتصاد پویا از مسیر تولید دانش بنیان

تحقق اقتصاد پویا از مسیر تولید دانش بنیان

عضویت

طرح بیان مسئله

0
عضویت

عضویت

0
دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب

دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب

0
موضوع جذب نخبگان، یک مسئله استراتژیک برای کشور است

موضوع جذب نخبگان، یک مسئله استراتژیک برای کشور است

0
نخبگان شهید انقلاب اسلامی

نخبگان شهید انقلاب اسلامی

0
کنفرانس بین المللی دین، معنویت و سبک زندگی – دی 1401

اولین همایش ملی آینده پژوهی در فقه، حقوق و علوم سیاسی- اسفند 1401

کنفرانس بین المللی دین، معنویت و سبک زندگی – دی 1401

کنفرانس بین المللی دین، معنویت و سبک زندگی – دی 1401

بی تفاوتی به سرنوشت ایران عامل تداوم اغتشاشات ۱۴۰۱

بی تفاوتی به سرنوشت ایران عامل تداوم اغتشاشات ۱۴۰۱

چگونه سیستان و بلوچستان «خشک» شد؟

چگونه سیستان و بلوچستان «خشک» شد؟

فراخوان هفتمین دوره طرح شهید احمدی روشن در سال تحصیلی ١٤٠٢-١٤٠١ منتشر شد

فراخوان هفتمین دوره طرح شهید احمدی روشن در سال تحصیلی ١٤٠٢-١٤٠١ منتشر شد

بنیاد علمی اندیشمندان

بنیاد علمی اندیشمندان بعنوان سازمانی غیر سیاسی و خودگران ایرانی با ۳۱ شعبه استانی به عنوان کانونی علمی است که سازماندهی ظرفیت نخبگی و دانشی در عرصه های مختلف مورد نیاز کشور را دنبال می نماید؛ تا از طریق استفاده از حضور و مشارکت فعال نخبگان، خبرگان، فرهیختگان و دانش آموختگان به توسعه و شکوفایی پیش از پیش کشور کمک نماید.

آدرس:
تهران، پاسداران، میدان قبا، خیابان شهرزاد، پلاک 17، واحد 1

اینستاگرام

  • 🇮🇷

 دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس با همکاری دپارتمان سلامت بنیاد علمی اندیشمندان‌ برگزار می‌کند:

✅ اولین دوره تخصصی
«تربیت مربی امداد، فوریت‌ پزشکی و کمک های اولیه»

با ارائه مدرک معتبر قابلیت اشتغال به کار از سوی دانشگاه آزاد اسلامی 

🔶مدرسان:
سرکار خانم دکتر ندا اکباتانی 
جناب آقای دکتر کوروش بنابی
سرکار خانم دکتر منصوره غرایاق زندی 

🔶ثبت نام آنلاین:
 در واتساپ، تلگرام، ایتا و روبیکا  09379430225

🔶سر فصل های دوره:
طبق موارد مندرج در پوستر‌ 
 
🔶تاریخ برگزاری:
12 و 14 و 20 و 21 و 27 و 28 بهمن ماه 1401 طی 6 جلسه جمعا 35 ساعت

🔶مکان برگزاری: دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس 

🔷هزینه شرکت در دوره : 2 میلیون تومان (تا 4 قسط)

__________________________

🔶 متن کامل خبر 👇

🌍 Www.andishmandaniran.ir

.
.
.
.
.
.

#علائم_حیاتی #cpr
#کارگاه #تزریقات #احیا #گام_دوم_انقلاب #دانش_بنیان #تسهیلات #بیان_مسئله #چالش #تولیدملی #نخبگان #انجمن_پرستاری #هلال_احمر #فوریت_پزشکی
#پردیس #تولید #اشتغال #آوای_هراز #اندیشمندان #خلاق #جوانان_انقلابی #دانش_بنیان  #کارخانه #نوآوری #سورنا #سورنا_ستاری #بومهن #هراز #بنیاد_ملی_نخبگان #رودهن
  • 🇮🇷

به گزارش بنیاد علمی اندیشمندان؛ موسسه فرهنگی جستار نامه هنر با همکاری بنیاد علمی اندیشمندان استان هرمزگان برگزار می‌کند:

نخستین همایش ملی فرهنگ و هنر اسلامی

📆 تاریخ: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
🔰 مکان: هرمزگان، بندرعباس
☎️ شماره تماس دبیرخانه: 09179703235

__________________________

🔶 متن کامل خبر 👇

🌍 Www.andishmandaniran.ir

.
.
.
.
.
.
#گام_دوم_انقلاب #دانش_بنیان #تسهیلات #بیان_مسئله #چالش #تولیدملی #نخبگان  #فرهنگ 
#تولید #اشتغال #سید_ابراهیم_رئیسی #اندیشمندان #خلاق #جوانان_انقلابی #دانش_بنیان #خلاقیت #کارخانه #نوآوری #جذب_نخبگان #استارتاپ #بنیاد_ملی_نخبگان #جوانان_انقلابی #ارزشگذاری_فناوری #فرهنگ_اسلامی
  • 🇮🇷

به گزارش بنیاد اندیشمندان؛ محمد عذیری در سخنرانی و یادداشت خود در اجلاس سراسری مدیران مجمع جوانان انقلاب اسلامی کشور که با حضور دکتر قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی برگزار گردید، با عنوان «بی تفاوتی به سرنوشت ایران عامل تداوم اغتشاشات ۱۴۰۱ » این گونه آورده است:

🖊محمد عذیری
بی تفاوتی به سرنوشت ایران عامل تداوم اغتشاشات ۱۴۰۱ / غرب با شکست در صحنه نبرد علمی، سیاسی و نظامی راهی جز کند کردن سیر پیشرفت جمهوری اسلامی بدست عوامل داخلی ندارد.

اغتشاش یا شورش اقدامی همراه با خشونت دسته‌ای از افراد که در مقابله با نظام حاکم بر هر مجموعه‌ای اتفاق می‌افتد و همواره بی‌نظمی و ناامنی با خود به همراه دارد و علل و ابعاد مختلفی را در پس زمینه خود دارد که اثری جز شلیک مستقیم به اقتصاد و انزوای سیاسی یک کشور ندارد از این رو کشور های متخاصم با سوء استفاده از ابزار ها و سازمان های حقوق بشری بدنبال تعمیم و تحمیل اهداف سیاسی خود به یک کشور باشند.

ستاد جنگ رسانه غرب در جریان سازی اتفاقات اخیر به دو امر توجه جدی دارد: اولین تصویرسازی و دیگری روایت گری که  از یک سو تصویر سیاه و مخدوش از نظام اسلامی و حرکت‌های جمهوری اسلامی و از سوی دیگر روایت‌هایی نادرست و بلکه جعلی را از حوادث مختلف داشته باشد.

جریان غرب معتقد هستند سرمایه اصلی برای هدایت مردم و تحریک احساسات جامعه، گروه های سلبریتی اعم از بازیگر و ورزشکاران می باشد و برخلاف اغتشاشات سال های ۹۶ و ۹۸ این بار با خروج سلبریتی ها از کشور هدایت جریان اغتشاشات را بصورت جدی توسط این طیف راهبری کردند.

بر اساس اینکه هر شخص در مسائل سیاسی و اجتماعی چگونه تحریک می‌شود می‌تواند دارای الگویی کاملاً فردی و متغیر باشد، اما وجه اشتراک اصلی تحریک قشر جوان، بی اعتمادی به حاکمیت و تصور آینده تاریک با تحریک سلبریتی ها در اتفاقات اخیر به وضوح مشهود می باشد.

معضلات ساختاری و القاء حس جدایی توده از مشارکت در ساختار اقتصادی و حتی سیاسی کشور موجب بی تفاوتی قشر جوان به سرنوشت  و آینده  کشور شده است. آنچه که در ۹۰ روز اخیر در خیابان، مدارس و دانشگاه‌ها مشاهده شد برشی بسیار محدود و رقیق از دهه هشتادی‌ها است که با ایجاد تصور پوچی و آینده نامشخص مشارکت در ساختار موجب دلسردی این قشر به جمهوری اسلامی گردیده است

🔷ادامه یادداشت در بخش گفتگوی بنیاد اندیشمندان قابل دسترسی می‌باشد.

_____________________

🔷ادامه خبر و دریافت تصاویر 👇

🌍 Www.andishmandaniran.ir

.
.
.
.
.
.
#اغتشاشات #تخریب #بیت_المال #مهسا_امینی #اعتراضات_سراسری 
#نخبگان #توده #انزوا
  • 🇮🇷

به گزارش بنیاد اندیشمندان؛ گزارش‌های رسمی منتشر شده حاکی از آن  است که بخش زیادی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی هیچ‌گونه ارتباط موثری با جامعه و صنعت ندارند.

براساس آخرین گزارش دفتر ارتباط با جامعه صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تنها ۵۵۵۲ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های دولتی در سال ۱۳۹۹ دارای قرار ارتباط با صنعت در حال اجرا بودند. با در نظر گرفتن ۴۸۷۲ عضو هیات علمی که به صورت همکار در قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت مشارکت داشته‌اند، تعداد ۱۹۷۴۸ نفر از از مجموع ۳۰۱۷۲ نفر اعضای هیات علمی در موسسات آموزش عالی ذیل وزارت علوم هیچ گونه ارتباط با جامعه و صنعت در قالب قرارداد نداشته‌اند. به عبارت دیگر بیش از ۶۵ درصد اعضای هیات علمی موسسات آموزش عالی تحت نظر وزارت علوم در سال ۱۳۹۹ در هیچ گونه قرارداد ارتباط با جامعه و صنعت مشارکت نداشته‌اند.
براساس آمار منتشر شده در گزارش سالانه عملکرد دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم که در شکل ۱ آمده، تعداد اعضای هیات علمی مجری قراردادهای ارتباط جامعه و صنعت از سال ۹۲ تا ۹۹ با رشد ۴ و نیم برابری مواجه بوده‌است.

به عبارت دیگر وضعیت کشور از نظر تعداد اعضای هیات علمی دارای قرار در این سال‌ها رشد چشم‌گیری داشته‌است. با این حال باز هم بیش از ۶۵ درصد اعضای هیات علمی در سال تحصیلی گذشته ارتباط موثری با  جامعه و صنعت نداشته‌اند. این در حالی است که کشور در دو سال گذشته تحت تاثیر ویروس کرونا بوده و رشد هزار نفری مجریان قراردادها در سال ۹۹ نیازمند بررسی بیشتر است.

بار اصلی پژوهش‌های دانشگاهی بر دوش اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. نرخ ارتباط با صنعت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقایسه با اساتید نشان دهنده ارتباط ضعیف‌تر این بخش از بدنه پژوهشی دانشگاه‌ها با صنعت و جامعه است. از آنجایی که شاکله اصلی اعضای هیات علمی سال‌های آتی کشور را دانش آموختگان مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌سازند؛ اهمیت ارتباط با صنعت دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی بعنوان اساتید بالقوه آینده دو چندان است.

بنابر گزارش دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم تنها ۶۴۶ پارسا (پایان نامه کارشناسی ارشد و یا رساله دکتری) از مجموع ۴۰۳۷۱ پارسای دانش آموختگان سال تحصیلی ۹۹-۰۰ مورد حمایت مالی صنایع و دستگاه‌های مختلف قرار گرفته‌اند. 

🔷ادامه گزارش در پایگاه اطلاع رسانی بنیاد اندیشمندان قابل دسترسی می‌باشد.

_____________________

🔷ادامه خبر و دریافت تصاویر 👇

🌍 Www.andishmandaniran.ir

.
.
.
.
.
.
#نظام_مسائل #بیان_مسئله #صنعت #تخ
  • 🇮🇷

به گزارش بنیاد اندیشمدان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ این بنیاد با هدف پشتیبانی از دانش آموختگان و دانشجویان برتر دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی و به منظور آشناسازی اجتماع نخبگانی علمی با نیازها و مسائل کشور و ترغیب آنان به کارگروهی برای حل این مسائل تسهیلات «توسعه هسته های مسئله محور پژوهشی/ فناورانه طرح شهید احمدی روشن» را اجرا می‌کند.

🔷مزایای طرح

-تجربه فعالیت بین‌رشته‌ای در هسته نخبگانی و همکاری با دانش آموختگان و دانشجویان مستعد از رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف.
-همکاری در مراحل اجرای پروژه‌ای واقعی که برآمده از مسائل واقعی مبتلابه در صنایع و جامعه است.
-استفاده از راهنمایی‌های راهبر متخصص (حس شادی‌بخش یادگیری و پیشرفت)
-هم‌افزایی بین دانشجو و استاد و صنعت و دانشگاه
-کسب مهارت های اجتماعی، افزایش خودباوری، مسئولیت‌پذیری و تحرک اجتماعی
-افزایش اعتماد دستگاه‌های اجرایی، مراکز علمی و بخش خصوصی به برگزیدگان
-تسهیلات اعطایی
-دریافت حمایت‌های مالی در طول دوره برای برگزیدگان
-بهره‌مندی از امتیاز فعالیت های نخبگانی
-تجربه کار واقعی در کنار استاد راهبر و باتجربه در امور علمی-صنعتی و تحقیق و توسعه R&D
-استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی لبزنت
-دریافت گواهی حضور در پایان دوره

🔶متقاضیان می توانند برای اطلاع از شرایط شرکت در طرح به این سایت http://ahmadiroshan.bmn.ir مراجعه کنند.

🔶متقاضــــیان واجد شــــرایط، تا ٢٠ آذرماه ١٤٠١ فرصــــت دارند با مراجعه به ســــامانه جامع اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان (سـامانه سـینا)  به نشانی http://sina.bmn.ir  درخواسـت خود را برای بررسـی ثبت کنند.

__________________________

🔶 متن کامل خبر 👇

🌍 Www.andishmandaniran.ir

.
.
.
.
.
.
#گام_دوم_انقلاب #دانش_بنیان #تسهیلات #بیان_مسئله #چالش #تولیدملی #نخبگان  #احمدی_روشن 
#تولید #اشتغال #سید_ابراهیم_رئیسی #اندیشمندان #خلاق #جوانان_انقلابی #دانش_بنیان #خلاقیت #کارخانه #نوآوری #جذب_نخبگان #استارتاپ #بنیاد_ملی_نخبگان #جوانان_انقلابی #ارزشگذاری_فناوری #دهقانی_فیروزآبادی #هوش_مصنوعی
  • 🇮🇷

دپارتمان علوم سیاسی و روابط بین‌الملل بنیاد اندیشمندان برگزار می‌کند:

🔶نشست تخصصی با موضوع:
نقش و تاثیر هوش مصنوعی بر آینده بشریت

🔷 با اعطای گواهی حضور در نشست

🔷 سخنران:دکتر سعید سید آقا بنی هاشمی
عضو هیات علمی دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه 

🔷مدیر نشست: دکتر جلال الدین سلیمی کارشناس و تحلیلگر ارشد مسائل بین الملل 

🔷تاریخ برگزاری:چهارشنبه ٢٣ آذر ماه ۱۴۰۱ 
🔷زمان برگزاری: ساعت ۱۹ شب
🔷مکان برگزاری: آنلاین در بستر اسکایپ 

🔷 ثبت‌ نام گواهی و کسب اطلاعات بیشتر در تلگرام: 09379430228

🔶 لینک جلسه:
https://join.skype.com/EmEwnU0YWHTG

__________________________

🔶 متن کامل خبر 👇

🌍 Www.andishmandaniran.ir

.
.
.
.
.
.
#گام_دوم_انقلاب #دانش_بنیان #تسهیلات #بیان_مسئله #چالش #تولیدملی #نخبگان  #دولت_مردمی_برای_ایران_قوی 
#تولید #اشتغال #سید_ابراهیم_رئیسی #اندیشمندان #خلاق #جوانان_انقلابی #دانش_بنیان #خلاقیت #کارخانه #نوآوری #جذب_نخبگان #استارتاپ #بنیاد_ملی_نخبگان #جوانان_انقلابی #ارزشگذاری_فناوری #دهقانی_فیروزآبادی #هوش_مصنوعی

مطالب تصادفی

دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب

دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب

971
موضوع جذب نخبگان، یک مسئله استراتژیک برای کشور است

موضوع جذب نخبگان، یک مسئله استراتژیک برای کشور است

807

شبکه های اجتماعی

بنیاد علمی اندیشمندان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

  • درباره ما
  • ارتباط با ما

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به بنیاد علمی اندیشمندان می باشد. 2021 طراحی و بهینه سازی توسط روابط عمومی بنیاد اندیشمندان

نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
  • خانه
  • رویداد و فراخوان
  • یادداشت و گفتگو
  • طرح بیان مسئله
  • تسهیلات و حمایت ها
  • عضویت
  • مشاهیر و نخبگان
  • اعضاء
  • ثبت نام رویداد

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به بنیاد علمی اندیشمندان می باشد. 2021 طراحی و بهینه سازی توسط روابط عمومی بنیاد اندیشمندان

به نسخه موبایل بروید